Triatlon trådløse hodetelefoner

(Foto: Lars Petter Stormo og Mette Pettersen)

3 Miiego-jenter har vært i aksjon i ulike triatlon konkurranser i helgen. Det resulterte i 2 seire og en tredjeplass.

Sterke prestasjoner

Trude Wermskog Stormo deltok i Aurland Extreme Triathlon og stakk rett og slett av med seieren i dameklassen. Mette Pettersen Moe, Norges eneste profesjonelle triatlonutøver, konkurrerte i Ironman for profesjonelle i Kalmar, og svømte, syklet og løp inn til en fantastisk 3. plass. Charlotte Kuntz ble Norgesmester i triatlon sprint under Bytri Tønsberg. Vi bøyer oss i støvet og tar av oss hatten for makan til rå damer!

Trener med Miiego trådløse høretelefoner

Alle jentene trener til vanlig med Miiego trådløse høretelefoner. Dette er idrettsutøvere som stiller høye krav til utstyret sitt og vi er superstolte over at de har valgt våre hodetelefoner til treningen sin. Miiego trådløse hodetelefoner sitter supergodt på hodet ved alle aktiviteter, og har lang batteritid, så de kan dermed bli med på selv de lengste treningsøkter.

Miiego høretelefoner kommer med en mini-usb kabel og lades fra tomt til fullt batteri på 2 timer.

Gode til trening

Miiego trådløse hodetelefoner til trening kommer med 2 sett med vaskbare øreputer, slik at du kan skifte dem ut og vaske dem når du har svettet i dem. Miiego hodetelefoner til trening har supergod lyd som lett sammenlignes med langt dyrere modeller.

Les mer om hva Trude sier om Miiego høretelefoner her.