norges sprekeste par trådløse hodetelefoner

(Foto: Trude Wermskog Stormo og Lars Petter Stormo)

Nåja, det er vel flere par som kan kvalifisere til den beskrivelsen, men at Trude og Lars Petter Stormo er et av Norges sprekeste par er det i hvert fall ingen tvil om.

Kvalifisert til VM i Ironman

Etter å ha hevdet seg innenfor langrenn, løping og terrengsykling i en årrekke, har de den siste tiden lagt sin elsk på Triatlon, og konkurrerer som en del av Team Oslo Sportslager. Årets store mål for begge er VM i Ironman 70.3 i Zell am See, og med fantastiske resultater i Haugesund i begynnelsen av juli har begge kvalifisert seg.

Bruker Miiego hodetelefoner til trening

Både Trude og Lars Petter bruker Miiego hodetelefoner aller mest når de løper, men også ved enkelte sykkeløkter synes de det er greit med høretelefoner. Spesielt Trude var lei av øreplugger med ledning, og sier at å trene med trådløse hodetelefoner har åpnet en ny verden.

God lyd

Miiego trådløse høretelefoner har en fantastisk lyd som lett kan sammenlignes med langt dyrere hodetelefoner. Mer om egenskaper og spesifikasjoner finner du her.

Følg gjerne Trude og Lars Petters ferd gjennom Trude sin blogg Happy Times.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>