trude-rosa

Denne tøffe jenta deltok i sin første Norseman i år. Og fullførte på en imponerende syvende plass!

Trude Wermskog Stormo har fulgt etter sin mer kjente kjæreste, Lars Petter Stormo, i flere år nå. Det har vært utallige skiturer, løpeturer, sykkelturer og svømmeturer. Både ute og inne. Det har resultert i deltakelse på skirenn, løp, sykkelarrangementer og triatlon. Og i år var altså tiden inne for Trude til endelig å delta i fulldistanse Ironman. Først i Frankrike, og deretter rosinen i pølsa; Norseman i vill natur i Norge.

Det ble en tøff tur over fjellet, med tømming av mageinnhold og det som var. Men et fantastisk treningsgrunnlag, samt oppløftende informasjon om at Lars Petter gjorde det glimrende helt i tet i herreklassen, gjorde at Trude kom seg godt over fjellet, og besteg Gaustatoppen som syvende beste kvinne. Trude blogger om trenings- og konkurranselivet deres på Happytimes.no

Både Trude og Lars Petter trener med Miiego trådløse hodetelefoner. Dette er hodetelefoner som er spesielt utviklet for trening, og som derfor har alle faktorer som er viktige for å bevege seg med. De sitter godt på hodet, er fullstendig svettesikre og har lang batterikapasitet (minimum 7 timer på full lydstyrke). Dette, sammen med den fantastiske lydkvalitet som overgår prisnivået de ligger på (799,-), har gjort at Miiego hodetelefoner er best i test en rekke ganger. Den gjeveste av alle vant vi hos Earbuddy.eu i 2015.

Det er stadig flere trenings- og idrettsutøvere som bruker Miiego øretelefoner i Norge. Ta gjerne en titt på emnetaggene #miiego og #miiego_no på Instagram for å se nærmere på hva som skrives om våre høretelefoner.

Ps. Det hører med til historien om Trude og Lars Petter i Norseman 2016, at Lars Petter gikk helt til topps i herreklassen. Ni år etter hans første seier ble bragden endelig gjentatt, og kronet med ny løyperekord. Les mer om parets opplevelse av årets Norseman på Trude sin blogg Happytimes.no 

Foto: Trude Wermskog Stormo