Forside_online

Tidlig i vår fikk vi en helt spesiell forespørsel om et sponsorsamarbeid. Harald Dannevig-Riise hadde fått høre om Miiego trådløse hodetelefoner av kompisen Lasse Tufte og lurte på om vi ville gi han et par da han skulle sykle Eidsvoll-Oslo – med armene.

Prosjektet var blant annet et samarbeid med Telenor, og vi i Miiego syntes prosjektet var utrolig spennende å få være med på. Harald har cerebral parese, og har ingen bevegelse i beina, samt at venstre armen har veldig lite kraft. Men det hindrer han ikke å leve et aktivt liv med ekstremt mye trening! Som bakgrunn for å ville utsette seg for den ekstreme påkjenningen det er å sykle 6 mil med bare armene sier Harald at han ønsker å inspirere alle typer mennesker til fysisk aktivitet og idrettsglede.

Harald stiller høye krav til utstyret han bruker og vi ble derfor veldig glad for at han ville bruke Miiego hodetelefoner. De er spesielt laget for sport og trening og sitter veldig godt på ved alle aktiviteter. For Harald er det også viktig at de varer til selv de lengste treningsøkter, og Miiego hodetelefoner er best i test på blant annet batterikapasitet (Earbuddy.eu). I tillegg er det veldig god lyd i våre høretelefoner, noe som er kjempeviktig når du trener så hardt som Harald, samt at du faktisk kan bruke dem som hands free og svare telefonen når noen ringer underveis i treningsøkta di.

Den 18. juni i år fullførte Harald styrkeprøve på imponerende 2 timer og 34 minutter.

Harald har en konto på Instagram vi anbefaler dere å følge for blant annet imponerende øvelser som pulls ups med rollestol og vektvest. Sjekk ut @vikingwheels og bli inspirert!

Trykk her om du ønsker å lese mer om Miiego øretelefoner og ørepropper.

Bildet i artikkelen er tatt av Kjetil Hamnes.