_DSC6349-2-variant4-facebook

Kan vi friste deg med treningsøkter ute i naturen? Miiego trådløse hodetelefoner henger på hodet enten du løper, sykler, eller apekatter rundt.

Miiego hodetelefoner går som en farsott blant idrettsutøvere og andre treningsfantaster i Norge. Det er fordi hodetelefonene skårer maks på de tre områdene som er aller viktigst når du trener; bra lyd, sitter godt på hodet og har lang batterikapasitet.

Miiego trådløse hodetelefoner til trening har hele 7 timers batterikapasitet når du spiller med full lydstyrke, noe som innebærer at de, for de aller fleste av oss, holder betraktelig lenger. De aller fleste som prøver dem blir superimponerte over lyden i modellen AL3 trådløse høretelefoner. Akkurat denne modellen ble til og med Best I Test hos Earbuddy.eu ta de testet høretelefoner til trening. Miiego høretelefoner sitter som støpt på hodet, selv når du står opp ned som Lasse Tufte gjør på bildet, og de har den nyeste Bluetooth teknologien som gir dem en trygg tilkobling. Dette er de viktigste grunnene til at flere og flere velger Miiego hodetelefoner til trening.