Trådløse hodetelefoner

Brødrene Petter og Mårten Skinstad er kjente i sportsmiljøet for sin profesjonelle tilnærming til produktene de anbefaler. Så da vi møtte Petter i forbindelse med Birkebeinerrennet i år, spurte vi om de ville teste Miiego trådløse hodetelefoner til trening. Resultatet har blitt en nært og godt samarbeid.

Petter ga klar beskjed om at han ikke ville love noe omtale før han hadde testet våre trådløse høretelefoner til trening. Vi lot han få med seg et par hodetelefoner til seg selv og lillebror Mårten, og etter et par dager fikk vi tilbakemelding om at dette var trådløse hodetelefoner han definitivt kunne stå inne for å promotere.

 

Miiego hodetelefoner til trening har en lydkvalitet som mange sammenligner med langt dyrere modeller. De sitter utrolig godt på hodet uansett hva du trener, og har batterikapasitet på hele 7 timer (lenger om du ikke spiller med full lydstyrke). 

Miiego høretelefoner kommer med en liten vanntett boks, ladekabel og to sett med øreputer som er vaskbare. Bluetooth 4.0 teknologi gir hele 10 meters rekkevidde.

 

For mer tips om utstyr og trening følg Petter på @skiskinstad og Mårten på @miniskinstad på Instagram